Go Back
Udskriv
Smaller
Normal
Larger
Bananbrød med chokolade
Udskriv
Ingredienser
2
mellem banan
1,5
dl
havregryn
2
dl
hvid hvedemel
fuldkornsmel
50
g
perfect Fit
ISIS
2
dl
hvedemel
2
dl
minimælk
2
spsk
becel
2
spsk
honning
2
x 1 tsk natron
1
tsk
kanel
stødt
0,5
tsk
salt
60
g
mørk chokolade
Sådan gør du
Start med at tænde ovnen på 200 grader
Alle tørre ingredienser blandes i en skål (havregryn, hvedemel, Perfect fit, hvidhvede, kanel, natron og salt
Alle våde ingredienser røres i skålen med de tørrer (becel, honning og mælk).
Bananerne moses med en gaffel og røres forsigtigt i dejen.
Chokoladen hakkes og blandes i dejen.
En rugbrød- eller franskbrødsform beklædes med bagepapir.
Dejen hældes i formen
Bag brødet på nederst rille på en bagerist i ca. 45 minutter
Brødet tages ud af formen og sættes til at afkøle 5-10 min inden det skæres.