Her får du opskriften på nogle ultra nemme bananpandekager, som kun kræver få ingredienser. De er gode til at få brugt de bananer, som er blevet lidt for modne til at man har lyst til at spise dem. Men så er det også bare perfekte til pandekager, da de er allermest søde. Derfor behøves du heller ikke tilsætte sukker til denne dej, da den er sød nok i sig selv. Du kan vælge at komme lidt sirup på, men de kan også fint spises som de er.
Det er altid lækkert med et modspil af syre og derfor smager det godt med lidt bær til også. Skal du bruge dem til et morgenmåltid, så tilsæt gerne lidt peanutbutter for at få lidt mere fedt og protein.
Du kan sagtens komme en ekstra scope proteinpulver i enten med eller uden smag. Du finder nogle gode varianter hos Bodylap. De findes i mange smagsvarianter. En med vaniljesmag vil smage godt i denne dej. Klik på billedet eller linket her, for at se udvalget på deres site.
Se flere spændende opskrifter på morgenmad her
Melet, som er brugt til denne opskrift er Hvid fuldkornshvedemel, og er meget fiberholdig meltype. Den er stadig lys ligesom almindelig hvedemel og du kan fint erstatte almindeligt hvedemel med den i flere opskrifter. Har du ikke denne type mel, så kan du sagtens bruge alle mulige andre typer også. Det kommer ikke så nøje.
Bananpandekager
Ingredienser
- 3 bananer
- 3 æg
- 1 tsk bagepulver
- 120 g Hvid hvedefuldkornsmel
- 1 tsk olie til stegning
- Pynt
- blåbær
- jordbær
- ahornsirup
Sådan gør du
- Skræl bananerne
- Blend bananerne i en foodprocessor
- Tilsæt æg
- Tilsæt bagepulver
- Tilsæt mel
- Blend det godt sammen
- Varm en pande med lidt olie
- Hæl ca. ½ dl dej på panden
- Vend den efter 1 minut
- Steg den yderligere 1 minut på den anden side
- Server pandekagerne med sirup og bær