Hjem » BBQ marinade – lige så god som den fra Bone’s!

BBQ marinade – lige så god som den fra Bone’s!

af Laila
BBQ marinade

Jeg kan ikke lade være. Endnu en køkkenmaskine til maskinparken, som jeg kalder det store skab i køkkenet, som summer og gnistrer pga. det relativt høje strømforbrug, der må være i det skab. Instant potten er landet i vores hjem. Jeg skal lige lære den at kende, og i videoen kan du se hvordan det går, når jeg eksperimentere med spareribs og BBQ marinade.

Se flere af mine gode opskrifter her

“Det her er den bedste BBQ marinade,
som jeg har smagt”

Den bedste!

Denne marinade giver den gode velkendte BBQ smag til dine spareribs, kylling etc. Den er efter min mening lige så god, som den marinade de bruger på Bone’s. Den er let at lave og kan holde sig længe på køl. Du kan evt. prøve at se min Youtubevideo, hvor jeg bruger den til en gang spareribs.

Barbecuesauce er en sauce, der bruges som marinade eller topping til kød tilberedt i på grillen. Ofte bruger man svine- eller okseribben og kylling.  Ingredienser kan varierer, men de fleste bruger ofte ketchup og brun farring og derefter lidt forskellige saucer og krydderier. Det her er den bedste BBQ marinade jeg har smagt. Det er den jeg laver hver gang, at jeg skal bruge en god en af slagsen.

BBQ marinade – lige så god som den fra Bone’s 😉

Udskriv

Ingredienser

  • 2 dl ketchup
  • 2 dl brun faring
  • 1 tsk hvidløbs
  • 4 spsk Teriyake
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 1 tsk hot sauce
  • Lidt salt og peber

Sådan gør du

  • Det hele røres sammen i en skål.
  • Opbevares på køl i en uges tid.

Video

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Opskrift Vurdering
Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy