Ja jeg skulle lige prøve. Jeg fandt denne opskrift på hjemmelavede Bounty konfekt. Den er så simpel, at man tror, at det er løgn, og så smager de ligesom dem, man kan købe.
Det er så hyggeligt at lave sin egen bounty konfekt. Det er noget vi altid har gjort i min barndom og jeg er fortsat med det videre ind i mit eget voksen liv. Det er hygge.
Man kan sagtens fryse dem ned. De kan endda spises lige fra frost (busted). De kan godt se lidt rustikke ud, da kokosen laver lidt forhøjninger (og dybninger) i baren, når den bliver overtrykket. Men det er svært at undgå og er vel også en charme, når det nu er hjemmelavet. Man kan altid sige at looket er rustikt. Så lyder det ikke så slemt 🙂
Se flere opskrifter på snacks her

Bounty konfekt
Ingredienser
- 250 g kokosmel evt lidt mere
- 1 dåse kondenseret mælk
- 400 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Miks kokosmel og kond. mælk i en skål
- Form blandingen til små ovale bars.
- Lad dem stå på køl nogle timer, så bliver de mere faste og er nemmere at overtrække med chokolade senere.
- Smelt chokoladen i en mikroovn. 30 sekunder omrør 30 sekunder omrør og gentag indtil chokoladen er smeltet.
- Overtræk kokosbars med chokolade og drys med kokos