Hjem » Cajun kyllingesalat

Cajun kyllingesalat

af Laila
Cajun kyllingesalat

Cajun kyllingesalat – en lækker krydret salat

Denne opskrift på cajun kyllingesalat giver en krydret salat, som kan laves på 20 minutter. Det er nem aftensmad med masser af gode råvarer, som ikke koster alverden.

Cajun hvad for noget?

Cajun krydderimix

Cajun er navnet på det blandingskrydderi, som indgår i opskriften. Cajun krydderiblanding stammer fra USA – Louisiana. Det kan bruges til mange retter såsom pasta, rejer, kylling, fisk og meget, meget mere.

Man kan godt lave sin egen blanding, men ofte kan du også blot købe det i supermarkederne. Typiske Cajun-krydderier er lavet med sort peber, hvid peber, cayennepeber, løgpulver, hvidløgspulver og paprika. Men man finder også varianter med salt, sennepspulver, chilipeber, oregano, timian eller spidskommen.


Se også nogle af mine andre lækre salatopskrifter fra arkivet



Kitchen One reklame
– reklame –

Cajun kyllingesalat på YouTube

I denne video viser jeg, hvordan jeg laver denne lækre kyllingesalat:


Cajun kyllingesalat opskrift

Cajun kyllingesalat

Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Keyword: cajun, kylling, spidskål
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer
Kalorier: 362kcal
Cost: 81 Kr.
En krydret salatopskrift
Udskriv

Ingredienser

Kylling

  • 2 kyllingefilet 280 g
  • 1 spsk cajun krydderimix
  • 1 spsk rapsolie

Salat

  • ½ spidskål 400 g
  • 1 lille klase vinduer 100 g
  • 20 stk cherrytomat 150 g
  • 1 avocado 145 g
  • 1 lille rødløg 55 g
  • 1 lille dåse majs 140 g drænet

Dressing

  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 spsk Cheasy fraiche 5 %
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk cajun krydderimix
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk citronsaft

Sådan gør du

Kylling

  • Skær kyllingefileterne i tern
    2 kyllingefilet
  • Varm en pande med rapsolie
    1 spsk rapsolie
  • Steg kyllingeternen indtil de bliver gylde
  • Krydder med Cajun krydderimix
    1 spsk cajun krydderimix

Salat

  • Skær spidskålen i tynde strimler
    ½ spidskål
  • Halver tomaterne
    20 stk cherrytomat
  • Halver vindruerne
    1 lille klase vinduer
  • Skær rødløget i halvmåner
    1 lille rødløg
  • Dræn vandet fra majsene
    1 lille dåse majs
  • Fjern sten og skræl fra avocadoen skær den i små terne
    1 avocado
  • Bland alle ingredienser sammen i en skål eller direkte på tallerkenen

Dressing

  • Alle ingredienserne røres sammen i en lille skål
    2 spsk mayonnaise, 2 spsk Cheasy fraiche 5 %, 1 tsk hvidløgspulver, 1 spsk cajun krydderimix, 1 tsk honning, 1 tsk citronsaft, ½ tsk salt
  • Dressingen kan sagtens laves dagen før

Anret

  • Salaten anrettes på en tallerken.
  • Kyllingen fordeles over salaten
  • Til sidst kommes dressing over
  • Kan fint serveres med flutes til

Video

Nutrition

Serving: 385g | Calories: 362kcal | Carbohydrates: 23g | Protein: 22g | Fat: 18g | Saturated Fat: 2.7g | Polyunsaturated Fat: 4.3g | Monounsaturated Fat: 8.1g | Cholesterol: 71mg | Sodium: 0.5mg | Potassium: 1177mg | Fiber: 8.8g | Vitamin A: 60IU | Vitamin C: 94mg | Calcium: 107mg | Iron: 3.7mg

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Opskrift Vurdering




Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy