Hjem » Vægttab i 2019
Vægttab januar 2019

Vægttab i 2019

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

Bachelorprojekt

Så er det nye år igang. Det kom lige pludselig i den travle tid, som braget fra et kanonslag til nytårsaften. Jeg har haft en længere time out fra blogskrivningen pga et bachelorprojekt, som er det sidste store projekt inden dimission om en lille måneds tid. Jeg prøvede ellers at holde skrivningen ved lige, og det gik også fint det første stykke tid. Men pludselig blev mere og mere af fritiden inddraget til projektet. Vi gik fra at holde fri i weekenderne til at holde fri om natten, når vi sov. Men nu… nu er projektet langt om længe afleveret og det næste, der er i vente, er den store eksamen. Jeg får allerede lidt sommerfugle i maven blot ved at skrive om det – både af tanken om eksamen men også om, hvad der sker bagefter. Hvad med jobs og hvad med vægttab i 2019?

Korsvejen

Så er den trygge tilværelse på skolen snart slut, og erhvervslivet banker for alvor på døren. Jeg havde nu aldrig drømt om, at jeg ville finde tryghed på skolen. Det første årstid skulle jeg lige finde mig til rette, og det synes som om, det aldrig ville lade sig gøre. Men efter godt 1 år til 1½ lykkedes det endeligt at finde lidt ro og accept og glæde ved stedet. Jeg er idag utroligt glad for, at jeg dengang ikke gav op. Men tænk engang nu er det snart slut. Jeg tænker på filmen med Tom Hanks i Cast Away, som står ved korsvejen og skal bestemme sig for hvilken vej, han skal vælge. Uanset hvilken vil livets landevej tage en drejning.

Jul uden sul?

Jul og nytår er sikkert en udfordring for mange, når det kommer til vægten. Jeg har selv haft mine udfordringer, kan jeg sige jer. Der er jo mad allevegne i store mængder. Jeg vil gerne kunne sige at det lykkedes at holde vægten. Det kan jeg ikke helt prale af, da nålen har bevæget sig 1 kilo mod højre. Måske er det en skævhed i gulvet? Nej mon dog. Men det er fint. Jeg har accepteret det og er kommet videre. Jeg prøver at tænke positivt og på at jeg før har kæmpet med flere kilo efter december måned. Jeg er heller ikke i tvivl om at det nok skal ryge af og mere til.

Nye mål

Jeg har sat mig et større mål for i år. Jeg håber på at kunne tabe mig nok til at acceptere min vægt og ikke bryde mit hoved med vægttab igen. Det vil sige omkring 10-14 kilo, tænker jeg. Men grænsen er lidt flydende for det vigtigste er at have det godt med sig selv. Det har jeg faktisk allerede, så det sidste stykke er mest for at befri mine organer for lidt mindre fedt og så af kosmetiske grunde. Tænk at kunne krybe sig ned i et par jeans str. M. Jeg fik bl.a. to par bukser i julegave, som jeg knap kan passe. Eller det vil sige, at det ene par kan ikke lukkes. Det andet par sidder ret stramt. Jeg har valgt at beholde dem begge, da det kan motivere til at fortsætte vægttabet. I ved, så er der en præmie, ikke? 🙂

Foto venligst lånt af i yunmai fra Unsplash

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy