Hjem » En ny blog er født
En ny blog er født - Laila i 2011

En ny blog er født

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

En ny blog er født. I dag har jeg lavet min første blog. Jeg regner med, at jeg vil løbende skrive om mit nye liv. Jeg har nemlig lavet en del ændringer på det sidste.

Overvægtig

I mange år har jeg været overvægtig. Lige siden jeg kan huske. Jeg har prøvet det ene efter det andet, hvilket også har hjulpet, men kun for en tid. Til sidst har jeg måtte indse at hvis dette skulle lykkedes, blev det ikke uden hjælp.

Se flere spændende artikler fra min blog her

Kostvejleder

Så den 16. marts 2011 var jeg første gange til møde hos en kostvejleder. Sikke en masse input. Jeg blev totalt *hjernevasket*. Jeg kom hjem med en god stak A4 kopier og fik at vide at om nogen dages tid kunne jeg finde en ny kostplan i min postkasse. Rigtig nok, mandag formiddag lå der endnu en stak papir, som skulle blive starten på mit nye liv.

Træning og vægttab matas
– reklame –

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy