En ny blog er født. Idag har jeg lavet min første blog. Jeg regner med, at jeg vil løbende skrive om mit nye liv. Jeg har nemlig lavet en del ændringer på det sidste. I mange år har jeg været overvægtig. Lige siden jeg kan huske. Jeg har prøvet det ene efter det andet, hvilket også har hjulpet, men kun for en tid. Til sidst har jeg måtte indse at hvis dette skulle lykkedes, blev det ikke uden hjælp.

Se flere spændende artikler om mit vægttab her

Træning og vægttab matas
– reklame –

Kostvejleder

Så den 16. marts 2011 var jeg første gange til møde hos en kostvejleder. Sikke en masse input. Jeg blev totalt *hjernevasket*. Jeg kom hjem med en god stak A4 kopier og fik at vide at om nogen dages tid kunne jeg finde en ny kostplan i min postkasse.Rigtig nok, mandag formiddag lå der endnu en stak papir, som skulle blive starten på mit nye liv.

1 Comment

  1. Hej Laila, held og lykke med dit nye liv og din nye blog 🙂 Det er dejligt med en mulighed for at kunne følge med i dine fremskridt 🙂

Write A Comment

Pin It