Hjem » Fagrettet projekt er begyndt
Fagrettet projekt

Fagrettet projekt er begyndt

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

Så er jeg endelig startet på fagrettet projekt i skolen. Indtil nu har jeg måtte igennem det ene modul efter det andet som bager, slagter, smørbrødsjomfru og kok … Ja også var der også et enkelt modul for ernæringsaasistenter. Men nu er det heldigvis Fulltime!

Læs flere blogindlæg her

På fagrettet er jeg ved at skrive opgave om de 5 grundsmage nemlig: sød, sur, bitter, salt og umami. Hold da op hvor er det bare spændende. Jeg glæder mig til at skulle prøve det af i skolekøkkenet, hvor vi skal arbejde med en lidt kedelig opskrift som millionbøf og gøre den mere spændende. Jeg tænker allerede på, hvordan jeg fremover vil gøre mig overvejelser om smagssammensætninger i de næste kommende retter her på bloggen. Det er ligesom at nu er der endnu engang åbnet en dør indtil et hav af nye muligheder og informationer.Du kan downloade min rapport om kulinarisk sensorik her

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy