Hjem » Forårsblomster, fødselsdag og ny madblog
Laila som kigger ned i kameraet med baggrund af en blå himmel.

Forårsblomster, fødselsdag og ny madblog

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

Efter en længere pause er jeg tilbage på bloggen. Jeg er ivrig efter at dele et indblik i min dagligdag lige nu – fra forårsblomster og fødselsdagsfejring til mit nye projekt om at omfavne minimalisme.


Hej kære læser Det er længe siden, jeg har skrevet en artikel her på bloggen. Endelig har jeg fået energien tilbage og er klar til at fortælle om, hvad der har været på mit program i den seneste tid.

Laila fra Lailas Workshop som sidder i en sofa udenfor.

Forårets blomster bringer inspiration

Jeg har desværre været syg med influenza og har manglet energi til at skrive. Men nu er foråret kommet, og jeg er blevet frisk igen. Jeg er blevet inspireret af de mange blomster, der sælges i supermarkederne. Jeg har fyldt min have og altankasse med stedmoderblomster, perlehyacinter, hyacinter og pelargonier. Jeg har plantet dem i gamle blomsterkrukker og brugt pottemuld og dækbark, som jeg har hørt skulle holde på fugten og ser flot ud. Her er nogle billeder af mine blomsterkreationer:

Forårsblomster i altankasse

At fylde 45 og blive fejret med Kähler-vaser

For nylig fyldte jeg 45 år, hvilket er helt utroligt. Nogle gange tænker jeg: “Du er ved at være gammel” Men så minder jeg mig selv om, at “hvad er alternativet?” 🙂

Jeg fejrede dagen med min nærmeste familie. Jeg fik bl.a. nogle smukke Kähler-vaser, som jeg havde ønsket mig på appen “Ønskeskyen“. Det er en praktisk app, hvor man kan oprette en ønskeliste og dele den med familie og venner. Her er et par billeder af mine nye Kähler-vaser med flotte buketter i:

Kähler-vase med røde blomster

Minimalisme: En ny start og mindre stress

For nylig har jeg også besluttet at rydde op i mine ting og leve et mere minimalistisk liv. Jeg synes, at rod skaber stress og uro, og det kræver ekstra rengøring. Minimalisme handler om at have færre ting. Men ting man faktisk bruger og nyder. Der er mange fordele ved denne livsstil såsom mindre stress, mere tid og en større følelse af frihed.

Jeg er begyndt at rydde op og sortere ud i mine ting hist og her. Det går langsomt fremad, men jeg kan allerede mærke en positiv forskel.

Lailas køkken: En ny madblog om hjertevenlig kost

Udover alt dette har jeg også startet en ny madblog om hjertevenlig kost: http://lailaskoekken.dk/. Ja, jeg har da lavet lidt trods alt 🙂 Her kombinerer jeg min uddannelse som diætist og ernæringsassistent med min passion for madlavning ved at skrive artikler om, hvordan man kan lave almindelige danske retter hjertevenlige.

Du er velkommen til at kigge forbi, og du kan også følge mig på Facebook, hvor jeg poster links til nye artikler: https://www.facebook.com/lailaskoekken.

Her ser du et lille udpluk af nogle af de hjertevenlige opskrifter, som jeg har lavet:

At finde balancen i vægttab og kost

Jeg arbejder desuden på at få struktur på min egen kost og finde balancen i mit eget vægttab. Jeg har haft en tilbagegang i ca. 1 års tid, men er nu ved at komme på rette spor igen. Det er en del af livet som “gammel overspiser”, og det er nok noget, jeg må arbejde med resten af livet.

På et senere tidspunkt vil jeg skrive en artikel, hvor jeg går mere i detaljer om, hvad jeg gør, og hvordan jeg arbejder med det. Du finder flere artikler om vægttab her:


Kort sagt: Efter en pause fra bloggen er jeg tilbage og fyldt med ny energi. Foråret har bragt blomster, fødselsdagsfejring og en beslutning om at omfavne minimalisme.

Jeg håber, at dette indblik i min dagligdag vækker nysgerrighed og inspirerer dig som læser til at overveje forandringer i dit eget liv. Tak fordi du læser med – og husk at besøge min nye madblog om hjertevenlig kost! 🙂

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy