I denne opskrift på havregrød med lemon og muskatnød, kan du forvente en mindre eksplosion af smage og aromaer. Det er et smukt alternativ til den mere traditionelle havregrød med kanel. Grøden har en lækker blød konsistens fra grøden og det sprøde og crispy element fra granolaen (samme opskrift, som findes her på sitet).
Bærrene giver syrer og sødme. Grød og bær giver tilsammen en god smagsoplevelse, når varme og kolde elementer mødes. Opskriften er inspireret af Mike fra Prohomecooks.
Bytteliste
Bærrene kan byttes ud med alle andre bær og frugter. Brug det du har ved hånden.
Det er ligegyldigt om du bruger fine- eller grovvalsede havregryn
Du kan bytte mandeldrik ud med mælk, vand eller andre plantedrikke
Du kan søde grøden med almindelig sirup, sukker, brun farin, honning eller Flydende sød
Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. AcceptLæs mere