Hjem » Hip hurra det’ min fødselsdag!
Hip Hurra

Hip hurra det’ min fødselsdag!

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

I dag er det den 20. april, og jeg har fødselsdag. Yay! Endnu et år er gået, og jeg er blevet lidt ældre end sidst. Ikke dårligt hva? 🙂 Hellere blive ældre end ikke at blive det – er det ikke rigtigt? 🙂 Jeg kan fortælle jer, at det er lykkedes mig at blive 44 år nu. Tænk engang. Det er jo en sejr i sig selv.

Fælles fødselsdag

Jeg fejrer officielt først min fødselsdag den 14. maj sammen med René i år. Vi har de sidste mange år holdt en fælles fødselsdag. Det skyldes at vores fødselsdage ikke ligger så langt fra hinanden, og så mindsker det antallet af fejringer i foråret. Der er nemlig en del af disse i familien. Vi er også lige gamle. Eller jeg er faktisk lidt ældre end René – ca 3 uger. Det er meget i Renés verden, og han har altid sagt, siden vi mødtes, at jeg blev gammel!

Mine fødseldagsønsker

Jeg har ønsket mig lidt forskellige ting i år. Her ser I nogle af dem:

Ønsker fra Kitchenone.dk

  1. Ariete Party Time Popcornsmaskine
    Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker maskiner. Denne her popcornmaskine, kan lave popcorn uden fedtstof. Det er ret smart.
  2. Severin Induktionskogeplade
    Jeg kunne godt bruge sådan en single kogeplade til de videoer, som jeg optager til Youtube.
  3. Meater Plus stegetermometer
    Dette stegetermometer kan vise temperaturen via en app, og er dermed trådløs. Jeg har faktisk den lille model. Men den rækker ikke særligt langt. Derfor ønsker jeg mig den, som lige er lidt stærkere i signalet.
Kitchen One reklame
– reklame –

Jeg har også mange andre ønsker såsom håndklæder i blå, blå sengetøj, brødkurve, lyskæde til haven og meget mere. Det har aldrig været et problem for mig at finde ønsker. Der er altid noget, som kan gøre livet lidt lettere eller som der lige kunne bruges her og der.

Min fødselsdagsmenu

Som sagt så holder jeg officielt først fødselsdag den 14. maj. Men jeg har alligevel inviteret lidt gæster til i aften. Menuen kommer til at bestå af:

Min fødselsdagsmenu i år

Det er noget, som jeg kan gå og hygge mig med at lave i løbet af dagen. Nogle af opskrifterne er allerede på bloggen. Resten følger om ikke så længe.

På den officielle fødselsdag i maj har jeg planlagt et amerikansk tema. Jeg har allerede købt amerikanske servietter og flag. Det bliver fedt. Jeg har ikke fastsat menuen endnu. Der er så meget at vælge imellem. Men det skal nok blive godt. Det er jeg sikker på 🙂

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy