Hvad skal vi have i aften?

Jeg har tænkt på det siden i formiddags. Det har naget mig, som en lille sten i en sandal. Jeg havde ikke fået taget mad op til aften, og da jeg kom hjem fra skole her i eftermiddags, havde jeg stadigt ikke fundet ud af, hvad jeg skulle lave til aftensmad. Et eller andet nemt… Før jeg lagde mine spisevaner om, var det netop sådan en dag, at den havde stået på junkfood. Men sådan er det ikke mere. Jeg nægter at tage på “grilleren” efter mad! Det vil være som et skridt ud over klippekanten. Et skridt og så er det for sent. Nej, nu ved jeg hvad jeg vil lave! :)… Hønsesalat med flutes, og jeg mener, at jeg har en lækker opskrift på hønsesalat liggende på min Iphone. Jeg tror, at jeg vil filme skabelsen af denne ret og så ligge den ind på Youtube, når jeg har redigeret den 🙂

Se flere spændende frokost opskrifter her

Kitchen One reklame
– reklame –

Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon og brød

Antal 2 personer
Den bedste!

Ingredienser

 • 150 g kyllingefilet (kogt)
 • 150 g aspargessnitter (dåse)
 • 150 g champignons (dåse)
 • salt og peber

Dressing

 • 1 dl Cheasy fraiche 5%
 • 75 g mayonaise
 • ½ tsk HP-sauce
 • ½ tsk Engelsk sauce
 • ½ tsk citronsaft
 • 4 skiver bacon (ristet)
 • 2 skiver franskbrød – ristet (ristet)

Pynt

 • tomat, karse og agurk

Sådan gør du 

 • Skær kyllingekødet i fine tern.
 • Dræn asparges og champignons for vand
 • Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt, peber
 • Bland hønsekød, asparges og champignons i dressingen og lad den hvile i ½ time.
 • Rist baconskiverne sprøde på en varm pande i lidt olie
 • Læg de sprøde baconskiver på fedtsugende papir til de skal bruges
 • Fordel hønsesalaten på de 2 skiver brød
 • Pynt af med tomatbåde, agurkspringere, karse og ristet bacon
Ret: Hovedret

Write A Comment

Opskrift Vurdering
Pin It