Hjem » I denne travle tid
I denne travle tid. Om at blive diætist.

I denne travle tid

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

“Jeg har lynende travlt, men jeg tager den med ro…” Sang Athur fra Bamses billedbog tilbage i min barndom. Sådan er det for mig lige pt. Vi er gået igang med det store bachelorprojekt i skolen. Det sidste projekt inden dimensionen til Januar. Det er næsten ikke til at forstå at det hele snart er ovre. Først blev jeg ernæringsassistent i 2014. Så tog jeg ½ år på hf for at samle fag nok til at kunne begynde på diætistuddannelsen i 2015. Det har været en hel masse år under uddannelse. Snart er jeg fri som fuglen i et fuglebur, som min kære praktikvejleder sagde til mig fra Stuer Højskole. Fri til at finde et job som giver brød på bordet. Jeg har en stor drøm. Det er at blive selvstændig en dag. Jeg har planer om at starte så småt op i min fritid. Jeg mangler bare lige…ja en hel del. Selvom en diætist kommer langt med en blok og en kuglepen… og så måske lige et skrivebord.

Læs flere blogindlæg her

Bachelorprojekt

Billedet viser noget af vores arbejde fra bachelorprojektet. Det er en større opgave, som man kan løse i grupper eller alene. Jeg valgte at være i en gruppe. Rapporten skal være større men der er mange fordele ved at arbejde sammen med andre. Der ligger mange timers arbejde hver eneste dag. Alt drejer sig om projektet og det er en hård process at komme igennem. Men det er også vigtigt at vise hvad man har lært under uddannelsen som diætist, og at man kan bruge sin viden og redskaber i praksis.

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy