Hjem » Instant pot – køkkenmaskinen som kan alt!
Instant pot

Instant pot – køkkenmaskinen som kan alt!

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

Jeg er en heldig kartoffel. René (a hubbie) har foræret mig en Instant pot! Jeg har længe gået og savlet over denne fantastiske køkkenmaskine – eller nærmere sagt: Multicooker, som den jo kaldes. Den kan simpelthen alt og jeg glæder mig over, at jeg nu kan gå amok i køkkenet og eksperimentere med den de næste mange måneder.

Se min Youtube video, da jeg får min første Instant pot:

Se min Youtube video, hvis du har lyst til at opleve Instant pottens dåb 🙂

Her er nogle af dens features:

“Du kan tilberede frosne fødevarer på kortere tid pga. dens trykkoge-funktion”

 • Trykkogning
 • Slow cooker
 • Sous vide
 • Airfryer
 • Stegning
 • Bagning
 • Kogning
 • Dampning
 • Raskning – hedder det det? 😀
 • Grilstegning
 • Dehydrere
 • Varmholde
 • … tror at det var det
Instant pot
Instant pot

Den er suveræn. Du kan tilberede frosne fødevarer på kortere tid pga. dens trykkoge-funktion. Skålen kan rumme 8 liter. Det er da ikke så lidt hva 🙂 Det er lige før, at jeg kan bruge den til fodbad… eller not. Den kan varmholde maden efter, at det er tilberedt. Det vil sige, at man kan lade den stå og kokkerere imens man er i byen. Bliver den færdig i mellemtiden, er maden varm, når du kommer hjem. Den kan slowcooke, det vil bare sige på dansk, at den er god til simremad – altså som i laaaangtids-simremad. Mad som tager 4-12 timer, eller hvor længe man vil give det. Det bliver ofte utroligt mørt og smagfuldt.

Instant pot i Danmark kan købes her

Jeg er i fuld gang med at eksperimentere allerede. I videoen på min Youtube-kanal, laver jeg en gang rådyregryde med trykkogning. Jeg har også eksperimenteret med BBQ spareribs i en anden video. Jeg siger dig, at de blev gode! Med tiden vil jeg også gerne blive bedre til at lave mere planterig mad – det vil sige mad med bælgfrugter blandt andet. Det skyldes de hersens nye kostråd, som landede i januar, og som du kan læse mere om her. Den er heldigvis nem at rengøre og “gryden” kan gå i opvaskemaskinen.

Jeg regner med at lave flere videoer med tiden og skrive bogindlæg om mine erfaringer – både på godt og skidt. Vi skal have det hele med. Den har sikkert også sine begrænsninger. Opskriften på Rådyregryde findes i youtube-videoen (se beskrivelsen). Nå jeg vil i gang med eksperimenterne. I hører fra mig igen om ikke så længe 😀

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy