Hjem » Julesmåkager – 2. fase
Julesmåkager

Julesmåkager – 2. fase

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

Så fik jeg bagt julesmåkager: Vanillekranse, pebernødder og brunkager. Jeg var godt tilfreds med både vanillekranse og pebernødder. De smagte utroligt godt og erstatter fint de “rigtige” vanillekranse og pebernødder. Men men… brunkagerne. De var ikke lige de bedste. Jeg har ellers bagt lignende “diabetes”- brunkager før, men måske var opskriften anderledes den gang, for disse her smagte ikke særligt godt. Nu har vi netop om grundsmage i skolen, og efter min vurdering, så smager de her ret bitre. Da smagen bitter dulmes af smagen sød, så vil mit gæt være, at der enten skal tilsættes lidt sukker i opskriften eller noget mere Perfect Fit.  Den bitre smag hænger måske også sammen med at jeg undlod at tilsætte sukat i dejen, da sukaten også ville have givet lidt mere sødme til dejen.

Julesmåkager
Kitchen One reklame
– reklame –

Jeg er på nippet til at smide disse julesmåkager i skraldespanden. Min mand fik ellers den idé, at han kunne bruge dem som hundekiks, når han har Bianca med på jagt. Meeen, de skulle jo nødigt have den modsatte virkning. Hunden kunne jo gå hen og tro at hun havde gjort noget forkert, når hun smagte dem 🙂

Se flere af mine opskrifter på bagværk her

Jeg må konstaterer at brunkagerne er en ommer, og jeg vil prøve at ændre lidt i opskriften. Men det bliver en anden dag. Nu vil jeg nyde duften af hjemmebag og få gjort mig klar til at tage i byen i eftermiddag. God weekend! 🙂

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy