Hjem » Kaos i november

Kaos i november

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

Der er ved at ske noget vildt. Eller nærmere sagt så er det allerede i gang. Jeg har endnu engang lavet kaos i mit liv – og så kaos i november?! Lige inden juletid – tak skal du have. Jeg har truffet en beslutning, som gør min fremtid noget usikker. Jeg elsker det! Jeg frygter det! Men det er nødvendigt. Jeg vil være iværksætter af noget! Det ellers så bløde og varme tæppe er rykket væk under mine fødder.

“…beslutningen sprang op, som en trold i en æske”

En usikker fremtid

Jeg vågnede en morgen op og tænkte: I dag siger jeg op. Jeg vidste bare, at det skulle være i dag. Jeg kunne slet ikke vente med at skulle ringe til min leder, hvormed jeg skrev en e-mail og fortalte hende det. Jeg ringede senere på formiddagen også, for det er da ikke så pænt at slå op i en mail vel? 🙂 Tanken havde været der længe, men jeg havde ikke forestillet mig, at beslutningen sprang op, som en trold i en æske.

Jeg har svært ved helt at sætte ord på hvorfor. Der er flere grunde. Men den største er nok, at jeg bare har en kæmpe kreativ hjerne, som er brudt ud af sit fængsel. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid tankerne fyldt med ideer. Hele tiden vil jeg lave om på ting eller finde på noget nyt.

Det er på den ene side spændende og på den anden side utroligt belastende og skaber kaos i mit liv ind i mellem. Så giv mig da lidt ro deroppe tak! Kan jeg ikke bare få lov at gøre det, jeg plejer lidt længere? Nej åbenbart ikke.

“Det må ikke bare være en fiks ide,
for ravinen ruller afsted nu”

Kaos i hjemmet

Nogle gange er det blot kaos i hjemmet. Så bliver stuerne byttet rundt. Så køber jeg endnu en køkkenmaskine. Så opretter jeg et nyt domæne eller noget helt fjerde. Men denne gang er det noget mere alvorligt. Vores økonomi er jo sat i spil. Vores trygge tilværelse er lige pludselig ikke så tryg. Jeg har spændt ben for mig selv og ligger lige nu som en vandbakkelseskagemand hen ad gulvet. Nu bliver jeg helt sulten. Det må ikke bare være en fiks ide for ravinen ruller afsted nu. I artiklen Flytterod kan du læse om, da jeg tidligere gjorde mig tanker om at blive iværksætter.

Iværksætter

Når folk spørger hvad det er, jeg vil, er det svært helt at forklare. Min hjerne siger 100 forskellige ting. Det eneste jeg ved er, at det er noget, jeg selv må skabe. Jeg bliver nødt til at skabe min egen tilværelse – mit eget job. Der er intet job for en diætist i min hjemby eller for en som mig. Men jeg er heller ikke sikker på om, hvis der så var, at jeg ville være tilfreds. Jeg har bare altid haft en lille iværksætter i maven, og jeg tror, at jeg er i 9. måned lige nu. Den har godt nok også været længe undervejs må jeg sige, for jeg mærkede den allerede, da jeg var teenager.

Så nu er I advaret derude. Der kommer til at ske nogle forandringer. Dem må I gerne følge med i, hvis I har lyst. Det er altid rart med et par rejsekammerater 🙂

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy