Hjem » Konfirmation i maj
Konfirmation i maj

Konfirmation i maj

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

Konfirmation – inspiration og ideer fra årets fest

Jeg vil lige fortælle jer lidt om, hvad jeg har gået og syslet med her den sidste månedstid. Vi har nemlig haft konfirmation i familien.

Jeg har været med til en del af forberedelserne. Det sker ofte, at jeg giver en hånd med, når der skal laves noget kreativt til fester. Det er noget, jeg godt kan lide at være med til. Det er rart at hjælpe, der hvor man kan gøre lidt gavn. Og mht. det madmæssige, så får jeg lov til at lave store portioner. Det kan jeg godt lide.

Jeg har nogle kreative evner, som kommer i spil og så gør min baggrund som ernæringsassistent, at jeg ofte bliver den, som lige bager noget til festen eller står for desserten osv 🙂

Bordpynt

Min kære svigermor havde stået for bordpynten. Hun er nemlig blomsterdekoratør.

Her kan I se bordpynten min svigermor lavede:

Tillykke kort

Jeg har i mange år haft en hobby. Jeg laver 3d kort. Det er sådan nogle lag på lag kort, man selv bygger op med karton, lim. billeder, osv. Det er en hobby, som jeg har haft siden jeg arbejdede i en boghandel, hvor vi solgte sådan nogle ting. Jeg lavede flere af tillykke kortene, som blev givet til konfirmanden.

Her kan I se nogle af de tillykke kort jeg lavede:

Sang og sangskjuler

Jeg skrev teksten til en sang til konfirmanden. Det hører jo til. Melodien var “Mariehønen Evigglad”. Den er let at synge og de fleste kender den. Jeg vil ikke ligge den ind på bloggen, da den er ret personlig. Men jeg kan vise jer den sangskjuler, som jeg lavede.

Sådan kom sangskjuleren til at se ud:

Jeg har ikke den store erfaring med at lave sangskjulere, men jeg gav det et forsøg. Jeg fandt en kasse og kom stanniol omkring for at dække over det brune pap. Derefter limede jeg et engangsbægre i bunden af den, som kunne fungere som beholder til sangene. Jeg fyldte kassen med silkepapir i hvid og lyserød. Til sidst printede jeg et billede ud af Mariehønen Evigglad.

Mig i aktion

René og jeg var både gæster og serveringspersonale. Vi sørgede for mange praktiske ting til festen bla. opvask, servering m.m. Det har vi gjort før. Der var en del at se til ind i mellem. Men omvendt var der også tid til at spise, synge og snakke 🙂 Det var en hyggelig dag og tiden fløj afsted.

Jeg fandt et par billeder fra arkivet af mig på selve dagen:

Om aftenen var batterierne tomme og jeg husker at min krop var godt øm. Men det var det hele værd. Vi var utrolig heldige med vejret, så gæsterne kunne være både ude og inde. Jeg er sikker på at det er en dag at jeg altid vil huske som en god og festlig dag.

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy