Hjem » Madplan med et pift af efterår
Madplan med

Madplan med et pift af efterår

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

Nu skal jeg altså tage mig sammen! Jeg vil så gerne at jeg hver uge laver en madplan om søndagen til den efterfølgende uge. Det er bare så nemt at tale om men svært at få gjort. Det er egentlig ikke svært at udføre, men det kræver ligesom at man sætter sig ned og bruger tid på det og ikke på alt muligt andet. Nu har jeg så gjort det. Det tog mig nok 1 time… ja jeg er jo nybegynder 🙂

Jeg har lavet et andet forsøg. Jeg har bestilt alle fødevarer på coop.dk. Det bliver spændende. Varerne kommer på tirsdag. Så derfor løber vores madplan fra tirsdag til mandag. Jeg har bestilt for lige godt 500 kr. Dette beløb dækker mad til to voksne (min mand og jeg). Jeg har undladt rugbrød og kun købt en smule pålæg, da René selv ville handle det ind.Ud over varer til aftensmad har jeg købt frugt, rundstykker o. lign. som supplement til de andre måltider.

Læs flere af mine blogindlæg her

Vores madplan lyder således:

Tirsdag: Fisk
Rodfrugtsalat med pærer, nødder, ost og yoghurtsdressing. Stegt laks og groft brød.

Onsdag:Oksekød
Lasagne med rodfrugter og oksekød, tomatsalat og groft brød

Torsdag:Madspild
Rester

Fredag: Fisk
Fiskefrikadeller af torsk, kartofler, persillesovs, svitsede pastinak og gulerødder

Lørdag: Vegetar
Risengrød, kanelsukker og smørklat

Søndag: Fisk
Rugbrød med lun torskerogn, remoulade og citron. Evt rester af fiskefrikadeller.

Mandag: Vegetar
Brændende kærlighed med stegt soyamarineret tofu, løg og kartoffelmos.

Nu må vi se om jeg kan holde planen. Jeg har taget højde for at denne uge har vi ikke planlagt byture eller besøg, da jeg i denne tid læser til eksamen. Så madplanen skulle være mulig at udføre 🙂 Lasagnen og rodfrugtsalaten er fra sæson. Der finder man en masse lækre opskrifter.

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy