Næsten for godt til at være sandt

Hjemme igen efter en lang dag i køkkenet. Aftensmaden står på Svensk pølseret. Det skulle lige være noget nemt igen igen. Det skal helst ikke blive en dårlig vane med den “nemme” aftensmad-løsning. Siden jeg er startet på skole, er den ugentlige madplanlægning gået lidt i vasken, og jeg har ikke samme tid til at “kræse” om retterne. Min mand René købte nogle fedtfattige pølser fra Langelænder med kun 9% fedt. Dette skyldes at pølserne er tilsat kartofler. De er købt i Fakta til omkring 30,- kr. Disse skal bruges til svensk pølseret i aften.

Kitchen One reklame
– reklame –

Se flere spændende opskrifter på aftensmad her

Svensk pølseret

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • kg kartofler
  • 1 spsk olie
  • 3 løg
  • 8-10 pølser
  • 1 spsk paprika
  • 4 dl minimælk
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 140 gram tomatpuré (1 dåse)
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 bundt purløg

Sådan gør du 

  • Skræl og kog kartoflerne.
  • Skær de afkølede kartofler i grove tern
  • Skær løgene i tern.
  • Skær pølserne over i skiver. Gerne lidt skråt.
  • Varm olien i en gryde.
  • Tilsæt løg og steg dem indtil de er gyldne.
  • Tilsæt paprikaen og rist det lidt af.
  • Tilsæt pølserne og brun dem godt.
  • Tilsæt mælk.
  • Tilsæt salt.
  • Tilsæt tomatpure.
  • Tilsæt kartoflerne og vend dem forsigtigt rundt.
  • Lad retten simre under låg i ca. 15 minutter.
  • Vend madlavningsfløden i retten og lad den simre i et par minutter.
  • Pynt med purløg til sidst.
Ret: Hovedret

2 Comments

Write A Comment

Opskrift Vurdering




Pin It