Hjem » Svensk pølseret

Svensk pølseret

af Laila

Næsten for godt til at være sandt

Hjemme igen efter en lang dag i køkkenet. Aftensmaden står på Svensk pølseret. Det skulle lige være noget nemt igen igen. Det skal helst ikke blive en dårlig vane med den “nemme” aftensmad-løsning. Siden jeg er startet på skole, er den ugentlige madplanlægning gået lidt i vasken, og jeg har ikke samme tid til at “kræse” om retterne. Min mand René købte nogle fedtfattige pølser fra Langelænder med kun 9% fedt. Dette skyldes at pølserne er tilsat kartofler. De er købt i Fakta til omkring 30,- kr. Disse skal bruges til svensk pølseret i aften.

Kitchen One reklame
– reklame –

Se flere spændende opskrifter på aftensmad her

Svensk pølseret

Svensk pølseret

Ret: Hovedret
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • kg kartofler
  • 1 spsk olie
  • 3 løg
  • 8-10 pølser
  • 1 spsk paprika
  • 4 dl minimælk
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 140 gram tomatpuré 1 dåse
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 bundt purløg

Sådan gør du

  • Skræl og kog kartoflerne.
  • Skær de afkølede kartofler i grove tern
  • Skær løgene i tern.
  • Skær pølserne over i skiver. Gerne lidt skråt.
  • Varm olien i en gryde.
  • Tilsæt løg og steg dem indtil de er gyldne.
  • Tilsæt paprikaen og rist det lidt af.
  • Tilsæt pølserne og brun dem godt.
  • Tilsæt mælk.
  • Tilsæt salt.
  • Tilsæt tomatpure.
  • Tilsæt kartoflerne og vend dem forsigtigt rundt.
  • Lad retten simre under låg i ca. 15 minutter.
  • Vend madlavningsfløden i retten og lad den simre i et par minutter.
  • Pynt med purløg til sidst.

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Opskrift Vurdering




Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy