Hjem » Nu har jeg gjort det!
Gymnastik

Nu har jeg gjort det!

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

Jeg har gjort det! Jeg har meldt mig til et gymnastikhold. Jeg skal starte om to dage, og er bare nervøs. Tænk engang at man kan blive nervøs over at skulle til gymnastik…tsk tsk. Jeg har ikke gået til nogen form for sport siden barn…. og det var vidst tilbage i vikingetiden høhø. Jeg har efterhånden tabt mig mange kilo, hvilket lige så stille giver mod til at prøve noget nyt. Det er som at få et nyt liv. Det er en fed følelse. Ind i mellem kan jeg slet ikke forstå det og glemmer helt, at jeg har tabt mig. Så ser jeg mit spejlbillede i et butiksvindue og får nærmest et chok. Ser jeg sådan ud nu? Er det virkelig mig? Jeg syntes slet ikke jeg kan kende mig selv på billeder mere. Hvem er hende som kigger tilbage på mig? Gad vide om krop og sjæl en dag forenes igen…

Tsunami i svømmehallen

Nå men nu er det vidst på tide at bryde grænserne. Jeg var faktisk ved at overveje at begynde til svømning…indtil jeg prøvede en badedragt for et par dage siden. Da jeg så mig selv i spejlet i prøverummet, forsvandt modet som dug for solen. Der er jeg ikke helt endnu. Men en dag… en dag skal det nok også lykkedes. Indtil videre vil jeg forskåne svømmehallen for oversvømmelse, når jeg hopper i. Det skulle nødig være sådan at Greenpeace tropper op for at “befri Willi”. Eller TV 2 News rapporterer om Tsunami lignende bølger tæt på vestkysten 🙂

Læs flere af mine blogindlæg her

Træningstøjet er klar

Det kunne være fedt at starte med at investere i noget lækkert træningstøj. Men penge er der ikke en masse af som studerende, så jeg tog på tilbudsjagt. Det resulterede i et par bukser fra Korsholm og en billig t-shirt fra Bilka til en sum af 159 kr. Det må kunne bruges til gymnastik. Indendørssko har jeg ikke, så det må blive de gamle kondisko, som bliver smidt i vaskemaskinen. Så er det bare at tage afsted på tirsdag. Det bliver så spændende, hvor høj intensiteten bliver. Gymnastikholdet tager højde for dårlige knæ, overvægt etc. Så det burde være noget jeg også kan være med til. God mandag til jer alle. Wish me luck 🙂

Andre relevante artikler

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy