Her får du opskriften på pitabrød med falafel og salat. Denne ret skal blot varmes og samles. Der skal ikke tilberedes en hel masse. Tiden går med at få skåret grøntsagerne ud og lagt i skåle. Du kan også vælge at blande alle grøntsager sammen til en salat.

I opskriften er brugt thousand Island dressing, men du vælger bare din favorit. Det vigtigste er, at du vælger en fedtfattig dressing, og dem findes der mange af.
Se flere spændende opskrifter her
Ingredienserne i denne ret giver en god kombinationer af forskellige smagsnuancer. Du kan spise pitabrød med falafel både til aftensmad eller frokost. Her er brugt falafler, men i princippet kunne du også bruge kylling, kebab eller frikadelle. Der er mange muligheder.

Pitabrød med falafel og salat
Nem at have med i madpakken
Ingredienser
- 1 pitabrød (groft 80 g)
- 3 falafler 60 g
- 20 g blandet salatblade
- 15 g agurk
- 15 g majs
- 1 skive peberfrugt
- 35 g avocado
- 4 ringe syltede rødløg
- 1 spsk thousand island dressing 5% (15 g)
Sådan gør du
- Varm pitabrød og falafler i en Airfryer eller ovn
- Du kan vælge at lave en blandet salat eller dele fyldet op i skåle
- Start med at smøre dressing i det varme pitabrød
- Kom lidt salat i
- Læg falaflerne i
- Kom derefter resten af fyldet i