Hjem » Ramt af sygdom
Ramt af sygdom

Ramt af sygdom

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

Ramt af sygdom to gange i træt

Jeg er blevet ramt af sygdom hele to gange inden for den sidste månedstid. Det startede med at jeg for første gang i mit liv blev smittet med Covid-19. Jeg havde ellers været så heldig at undgå det siden det startede, men til sidst fik det mig alligevel.

Symptomer

I starten troede jeg, at jeg blot var blevet forkølet. Det er der jo så mange som er lige for tiden. Men symptomerne blev voldsommere og jeg gik fra at være lidt småforkølet til hurtigt at få ondt i halsen, svimmel og kvalme. Jeg havde konstant halsbrand. Men heldigvis varede de værste symtomer kun få dage. Jeg måttte sygemelde mig de obligatoriske 4 dage, men derefter var jeg nogenlunde klar igen og fortsatte arbejdet både ude og hjemme.

Så gik der nok omkring en lille uge inden jeg igen blev forkølelet, ondt i halsen og generelt bare dårlig. Ingen feber men alligevel virkelig skidt tilpas. Det var så noget mere langtrukken. Jeg har stadig symptomer men er ovre det værste nu. Det var faktisk først den 11. april 2022, at jeg rigtigt fik produceret noget for alvor igen. Jeg har simpelthen ikke orket det. Jeg har været så energiforladt og bare ligget på sofaen og set tv.

Shorts videoer

Jeg havde dog alligevel haft svært ved bare at ligge helt stille. Så begyndte jeg at lave små “shorts” videoer på Youtube. Det kunne jeg da overkomme. Shorts-videoer er små klip på bare 15 sek, som viser noget praktisk, sjovt eller hvad man nu kan finde på at filme. Det er Youtubes svar på TicToc eller Instagrams Reels. Flere at mine små “Shorts” klip har faktisk haft rimeligt med seere (views), ift. hvor mange der plejer at se, de videoer jeg laver. Det er virkelig fedt.

Her kan du se nogle af mine shorts videoer fra Youtube:

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PL2S2NaD_3eimzf6rf2Q6JpTkfUmBIptGh&layout=gallery[/embedyt]

Smag- og lugtesans

Heldigvis er min smag- og lugtesans intankt efter en omgang Corona. Det er da det bedste af det hele. Jeg kender folk, som stadig efter 1 år ikke rigtig kan dufte den mad de spiser. Det er trist. Men for mig er det godt, da mad jo fylder utrolig meget i min hverdag. Da er det så vigtigt at kunne smage og dufte hele tiden. Måske har jeg bare været heldig.

På sofaen med snotnæse og fjernbetjeningen i hånden

Jeg håber dog aldrig at skulle opleve at have Corona igen eller i det hele taget blive ramt af sygdom igen. Men Corona bliver måske en sygdom, som er ligeså almindelig som influenza. Jeg har 4. vaccine, så jeg tør knap nok tænke på, hvordan mit sygdomsforløb ville have været, hvis jeg ikke var blevet vaccineret. For jeg blev jo syg. Jeg tror også, at jeg havde feber men blot en enkelt dag. Da toppede sygdommen og derefter blev jeg hurtigt rask igen.

Men ikke græde over spilt mælk. Sket er sket og man bliver jo rask igen. Heldigvis for det. Jeg kan huske, at jeg havde engang en kær kollega, som altid kommenterede, når jeg jamrede over at blive ældre til min fødselsdag: “Jamen hvad er alternativet, ville det ikke bare være værre?”Jo det havde hun da ret i. Heldigvis bliver man ældre og heldigvis bliver man rask. Det skal man skønne på 🙂

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy