Hjem » Soveværelse makeover del 1
Billede af Laila som står i et soveværelse

Soveværelse makeover del 1

af Laila
Udgivet: Sidst opdateret den

Er I klar derude! Klar til 2022 og alle projekterne, som ikke blev færdige eller påbegyndt i 2021. Nu er det tid til soveværelse makeover del 1. Det er et projekt, som er tiltrængt hjemme hos os. Det ligner l..t. Det er også et stort projekt, som bare har lagt og lumret i min dårlige samvittighed.

Endelig kom dagen hvor jeg havde lidt ekstra energi og motivation til at gå i gang. Der er så mange ting, som jeg gerne vil have lavet i 2022. En ting er vores soveværelse. Noget andet er det køkken, som jeg går og drømmer om. Vi kom aldrig længere end til drømmen om et nyt køkken i 2021. Men mange ting er forandret siden og nu er det jo 2022! 🙂

Træning og vægttab matas
– reklame –

Der er lidt forhindringer på vejen, såsom Corona og at jeg har lavet fuldstændigt om i mit arbejdsliv. Men jeg kan sige at det er kun blevet for det bedre. Jeg har meget mere overskud og energi nu. Jeg er helt holdt op med at sove til middag… næsten da. Der kan lige være en enkelt dag, hvor øjnene bliver trætte inden aften, men det er begrænset.

Har du lyst til at kigge med, så prøv at se min nyeste Youtube video, hvor jeg går i gang med projekt: Soveværelse makeover del 1.

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy