Hjem » Street food: Street taco tortillas

Street food: Street taco tortillas

af Laila
Street taco tortillas

Du kender sikkert de der tacoskaller, som ligner en foldet mini pandekage eller dem som ligner en kurv. Du har sikkert også lige som jeg prøvet, at når du tager fat i din skål eller tacoskal, smuldrer hele baduljen mellem dine fingre… mega træls, for at sige det på jydsk 🙂 Men der findes en løsning! Køb et andet produkt, men som minder om tacosmagen, men i stedet er bløde små pandekager. Denne opskrift er inspireret fra Street food: Street taco tortillas.

Træning og vægttab matas

Se flere opskrifter her

Du kan finde tacoskaller eller tortillas pandekager i de fleste supermarkeder. Hvis du prøver at kigge nærmere efter, har de nogle gange en mini udgave. Det er dem, som jeg har brugt i denne opskrift – altså små tortillas pandekager. Vi har ofte fået disse små pandekager, da de smager bedre end taco skaller efter min mening. Konceptet er det samme som med skallerne. Du kommer det fyld i, som du bedst kan lide og voala! Du har den lækreste bløde lille pandekage, som du lige kan hapse mellem fingrene.

René og jeg fik dem til frokost forleden da. I den forbindelse lavede jeg en YouTube video. Den giver et godt indtryk af hvor nem en ret det egentlig er. Du kan se videoen her:

Street taco tortillas

Street food: Street taco tortillas

Ret: Hovedret
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4
En lækker lille pandekage med fyld
Udskriv

Ingredienser

  • 400 g oksekød, hakket 4 – 7 %
  • 1 spsk olie
  • 1 pakke taco spice mix
  • 1 pakke færdigblandet salat
  • 1 dåse majs eller frosne majs
  • 1 pose mozzarella, revet
  • 1 glas salsa
  • 1 ds sorte bønner kan udelades
  • 1 pose tortilla chips
  • 1 pakke mini street tortilla pandekager
  • 1 dåse ananas i tern

Guacamole

  • 2 avocado
  • 4 spsk fraiche 5 – 6 %
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 2 spsk limesaft

Sådan gør du

  • Start med at brun kødet på en pande med lidt olie
  • Når kødet er brunet, tilsættes taco spice mix og du steger videre i et par minutter
  • Salat, majs, salsa, ananas, chips og mozzarella fordeles i små skåle

Guacamole

  • Fjern skræl og sten fra 2 acovado
  • Kom dem i en minihakker
  • Tilføj salt, peber og limesaft
  • Blend det sammen i ca. 1 minut
  • Kom guacamolen i en skål

Taco pandekager

  • Du fordeler pandekagerne på en rist og varmer dem i ca. 3-4 minutter i ovnen ved 200 grader
  • Du fordeler dit ynglingsfyld på en pandekage. Du tager fat i siderne med én hånd og spiser den, som den er. Det kan godt blive lidt messy 🙂

Video

Andre relevante artikler

Efterlad en kommentar

Opskrift Vurdering




Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accept Læs mere

Privacy & Cookies Policy