Kan I huske disse tre herrer? De tre amigos fra det vilde vesten.

Martin Short, Chevy Chase og Steve Martin i deres fineste outfit. Filmen handler om disse tre skuespillere, som får rodet sig ud i at skulle redde en hel landsby fra banditten El Guapo. Folk tror, at de er heltene, som kommer for at redde dem. De tre helte tror blot selv, at de er med i et show, hvor de spiller heltene. Det kommer der en sjov western komedie ud af, som fik mig til at græde af grin, da jeg var barn.

Til sådan en film hører der nærmest en gang tacoskaller med diverse lækkert tilbehør eller nachos med smeltet ost og guacomole. Så kommer man rigtig i stemning. Så mangler man bare en stor bred sombrero hat og en fed cigar. Men man kan også gøre noget andet! Der findes en salat som er dedikeret til disse tre herrer. Eller det gør der så nu 🙂

Se flere spændende opskrifter her

Opskriften er inspireret af denne her salat. Den originale består af tre ingredienser – en til hver amigo. Mango, avocado og grape. Det var tanken om, at lave en salat med grapefrugt som inspirerede mig. Jeg var nemlig ude at handle i Netto forleden, hvor jeg faldt over rød grapefrugt. Det slog mig, at jeg knap kunne huske, hvornår jeg sidst havde lavet noget med denne bitter sweet frugt. For at give lidt ekstra benzin til flammekasteren, så har jeg peppet salaten op med en chilimarinade til at gøre den lidt mere spicy.

Three amigo salat

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 avokado
  • 1 mango
  • 1 grape frugt
  • 1 chili
  • ½ lime

Sådan gør du 

  • Skær frugterne i passende stykker
  • Skær chilien i små tern uden kerner
  • Bland frugt, chili og lime i en skål
  • Pynt med lidt frisk mynte

Write A Comment

Opskrift Vurdering
Pin It