Jeg faldt over en hjemmeside forleden dag, som har sådan en smart “tøm køleskabet” feature, jeg bare bliver nødt til at dele med jer. Jeg har endda lavet en lille video, som viser, hvordan man bruger hjemmesiden. Jeg vil lige sige med det samme, at der er ikke nogen sponsor eller lignende bag denne artikel. Dette er blot et godt råd fra en god ven 🙂
Se min Youtube-video her:
Få brugt dine rester og forebyg madspild
Jo ser I. Jeg var ved at løbe tør for ideer til aftensmad og begyndte at søge efter opskrifter på nettet. Ja det er jo en ren jungle derude og selvom der er milliarder af opskrifter, drukner jeg nærmest i dem, hver gang jeg leder efter nogle.
Jeg kom i tanke om, at jeg hellere måtte få brugt nogle af alle de rester jeg havde i køleskabet, fryser og køkkenskabet. Men hvad skulle jeg finde på?! Jeg fandt et par kyllingefileter og vidste at der også var brune ris i en skuffe. Hen til pc’en og i gang med at søge. Jeg fandt hurtigt ind på Karolines Køkken. Den gode gamle Karoline, som nærmes er på alder med Tollundmanden. De reklamerede med forskellige retter som sædvanlig. Nah der var ikke rigtig noget. Så faldt jeg over et link: Tøm køleskabet… “Klik” og jeg var inde på siden.
Kylling og whiskeysovs?
Man skulle vælge en hovedingrediens og derefter tilføje flere ingredienser, hvis man havde flere. Det prøvede jeg og trykkede på søgetasten. “Vupti”, så kom der et hav af retter frem. Udfor hver opskrift stod hvor mange ingredienser jeg havde, af dem som indgik i opskriften. Jeg faldt over opskriften med kylling, ris og whiskeysovs, da jeg faktisk havde et glas whiskeysovs i kælderen. Den måtte jeg prøve. Jeg blev vildt fascineret af sidens overskuelighed og den smarte feature med at tilføje de ingredienser jeg havde på lager. Det virkede bare rigtig godt og sikke alle de forslag siden kom med. Det er en utrolig stor opskriftdatabase Karolines Køkken besidder efterhånden.
Læs flere blogindlæg her
Jeps, så det er ikke sidste gang at jeg prøver denne løsning. Vi skal have retten i morgen. Dejlig nemt og nu håber jeg at der bliver plads til friske og mere spændende forsyninger i både fryser og køleskab om ikke så længe 🙂