KÆRE LÆSER

Velkommen til bloggen!

Jeg er utrolig glad for, at du vil bruge lidt af din tid herinde på bloggen. Hvis du nu tænker: “Hm… hvor er alt indholdet?”, så kan jeg fortælle dig at bloggen er ret ny. Der kommer løbende mere indhold, men som du ved, så skal man starte et sted. Jeg studerer til klinisk diætist, så lige nu fylder studiet meget, men jeg prøver at finde tid til at starte denne blog op.

Min ide med bloggen er:

Jeg er midt i min egen store livsstilsændring med et større vægttab og ny uddannelse som jeg afslutter til januar 2019. Det har snart været 3½ lærerige år med daglige ture til Århus. Når jeg er færdig kan jeg kalde mig klinisk diætist. Det er mit drømmejob og har været det i mange år efterhånden. Nu kan jeg endelig snart se en ende på det.

Jeg er gift med min dejlige mand René og sammen har vi den sødeste (og frækkeste) hund Pixel, som er en gammel dansk hønsehund. Jeg elsker at lave mad og er også uddannet i 2014 som ernæringsassistent. Derfor står jeg ofte i køkkenet og svinger gryderne, når jeg ikke lige sidder med næsen begravet i studiebøgerne.

Denne blog er tænkt som en hobby og har været noget jeg længe har villet starte op. Jeg syntes ikke tiden har været til det, men nu kan jeg simpelhen ikke vente mere. Så her kommer den. Tag godt imod den. Smid en kommentar, hvis du har lyst. Det vil gøre mig glad ?