Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Fedtfattig bearnaisesauce
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Keyword:
efterår, sovs, tilbehør
Forb. tid:
20
minutter
minutter
Tilb. tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Antal:
4
personer
Kalorier:
109
kcal
Cost:
14 Kr.
En fedtfattig sauce med smag af bearnaisesauce
Udskriv
Equipment
Kasserolle
skrællekniv
Urtekniv
stavblender
Grydeske
skærebræt
Ingredienser
2
kartofler
2
gulerødder
1
liter
vand
1
løg
i tern
1
tsk
rapsolie
1
æggeblomme
1
tsk
bearnaise essens
1
tsk
estragon
1
spsk
minimælk
1
spsk.
oliemargarine
Lidt
salt og peber
Sådan gør du
Skræl kartofler og gulerødder med en skrællekniv.
2 kartofler,
2 gulerødder
Skær dem i grove stykker og kog dem i en kasserolle med vand og salt indtil de er møre. Dette tager ca. 15 minutter.
2 kartofler,
2 gulerødder,
1 liter vand
Når de er kogte, skæres de i grove stykker.
Svits løg i lidt olie på en gryde.
1 løg,
1 tsk rapsolie
Tilsæt de kogte kartofler og gulerødder.
Blend det hele med en stavblender sammen med resten af ingredienserne.
1 æggeblomme,
1 tsk bearnaise essens,
1 tsk estragon,
1 spsk minimælk,
1 spsk. oliemargarine
Lad saucen koge et par minutter.
Smag til med salt og peber
Lidt salt og peber
Nutrition
Serving:
95
g
|
Calories:
109
kcal
|
Carbohydrates:
10
g
|
Protein:
2.2
g
|
Fat:
6.3
g
|
Saturated Fat:
0.57
g
|
Polyunsaturated Fat:
0.66
g
|
Monounsaturated Fat:
1.26
g
|
Cholesterol:
54
mg
|
Sodium:
0.33
mg
|
Potassium:
257
mg
|
Fiber:
1.87
g
|
Sugar:
3.5
g
|
Vitamin A:
278
IU
|
Vitamin C:
6.6
mg
|
Calcium:
37
mg
|
Iron:
0.76
mg