Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Brune kager
Antal:
60
stk
Udskriv
Ingredienser
25
g
mandler
125
g
hvedemel
60
g
Perfect Fit eller Atwel
10
g
sukat eller pomeransskal
½
tsk.
potaske
2
tsk.
brunkagekrydderi
50
g
margarine
½
æggehvide
Sådan gør du
Mandlerne smuttes og hakkes fint.
Hvedemel, Perfect Fit, mandler, sukat, potaske og brunkagekrydderi blandes godt.
Margarinen hakkes i tern og smuldres i dejen.
Dejen samles med æggehviden.
Ælt den godt igennem og tril den til en ca. 5 cm. tyk stang på 25 cm.
Læg dejen på et skærebræt og sæt den i køleskabet til næste dag eller i minimum 2 timer.
Dejen kan derefter skæres i tynde skiver, som lægges på en bageplade.
Bages v/200 grader i ca. 6 min.