Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tebirkes med fuldkorn
Ret:
Bagværk
Forb. tid:
50
minutter
minutter
Tilb. tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
1
time
time
Antal:
16
stk
Kalorier:
225
kcal
Lette og luftige tebirkes til morgenmad
Udskriv
Ingredienser
400
g
Hvedemel
200
g
Hvid fuldkornshvedemel
100
g
Becel Let
50
g
sukker
2
æg
2
dl
vand
50
g
gær
1
tsk.
salt
Pynt
1
Æg
50
g
birkes
Sådan gør du
Opløs gæren i vand.
Ælt hvedemel og de øvrige ingredienser i til en ensartet dej. Dejen skal ikke forhæve.
Rul dejen ud i ca. 20 cm’s bredde og 80 cm’s længde, og pensl med samme pisket æg.
Fold dejen sammen, så der er 3 lag.
Vend dejen om og pensl med sammenpisket æg, og drys med birkes.
Skær dejen ud i ca. 16 stykker, som sætte på en bageplade med bagepapir, og hæver til dobbelt størrelse.
Bages ca. 10 min. i en forvarmet ovn ved 220° C.
Nutrition
Calories:
225
kcal