Kom resten af ingredienserne i og bland det godt til dejen er ensartet og chokoladen jævnt fordelt.
1 tsk vaniljesukker, 1 æg, 1/4 dl minimælk, 210 g hvedemel, 1 tsk. bagepulver, 150 g mørk chokolade
Kom bagepapir på en bageplade
Bruge en spiseske eller måleske til at afsætte nogenlunde samme mængder dej i små klumper. Der skal være god afstand i mellem dem.
Bag småkagerne i ca. 15 minutter i ovnen.
Lad småkagerne afkøle på en rist efter bagningen.
Opbevar dem i en småkagedåse.
Video
Noter
Jeg plejer at fryse disse småkager. Så skal de ikke spises så hurtigt, og det frister ikke helt så meget at gå og småhapse af dem.
Dejen er også god som cookie dough til fx is. Så skal du blot erstatte sukker med flormelis og undlade at bage dejen. Du kan erstatte ægget med pasteuriserede æg, hvis du er bange for salmonella.