Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Brun sovs
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Keyword:
opbagt sovs, sovs, tilbehør
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Tilb. tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Antal:
4
personer
Kalorier:
174
kcal
Cost:
19 Kr.
Som mormor ville have lavet den... næsten :)
Udskriv
Equipment
Kasserolle
Grydeske
måleskeer
Ingredienser
2
spsk
flydende Becel
2
spsk
hvedemel
4
dl
mælk
2
dl
madlavningsfløde
1
tsk
soya sauce
½
tsk
honning
1
spsk
kalveboullionpulver
eller ½ tern
½
tsk
madkulør
Sådan gør du
Kom fedtstof og mel i en kasserolle. Lad det stege i ca 1-2 minutter og rør af og til.
2 spsk flydende Becel,
2 spsk hvedemel
Tilsæt mælken og rør godt indtil det tykner.
4 dl mælk
Tilsæt mere mælk og fløde.
2 dl madlavningsfløde
Imens der røres og sovsen koger, smages til med resten af ingredienserne.
1 tsk soya sauce,
½ tsk honning,
1 spsk kalveboullionpulver,
½ tsk madkulør
Sovsen skal koge så længe at melsmagen forsvinder. Det tager som regel et par minutter.
Video
Nutrition
Serving:
153
g
|
Calories:
174
kcal
|
Carbohydrates:
14
g
|
Protein:
5.8
g
|
Fat:
10
g
|
Saturated Fat:
3.7
g
|
Polyunsaturated Fat:
2.7
g
|
Monounsaturated Fat:
3.4
g
|
Cholesterol:
18
mg
|
Sodium:
0.12
mg
|
Potassium:
238
mg
|
Fiber:
0.17
g
|
Sugar:
9.1
g
|
Vitamin A:
97
IU
|
Vitamin C:
1.78
mg
|
Calcium:
178
mg
|
Iron:
0.13
mg