Skær løget i små tern med en kniv på et skærebræt.
Kom oksekødet i en skål.
300 g oksekød, hakket
Bland oksekødet med løg, salt og tacomiks med hånden eller en grydeske.
½ tsk salt, ½ brev taco spice mix
Del kødet i 4 lige store portioner på et skærebræt.
Form hver portion kød til en aflang pølse. Længde skal være samme længde som et hotdogbrød.
Læg kødet ved siden af hinanden dog med lidt afstand i et lille smurt ovn ovnfast fad.
Steg kødet i ovnen i ca. 20 minutter.
Hvis det driller, så steg bare kødet på en pande uden at forme det til pølser. Det kan sagtens fyldes i brødet alligevel (se billedet)
Tilbehør
Imens kødet steger, forberedes fyldet til dine beefdogs. Start med at skære tomaterne i halve og kom dem i en lille skål.
16 cherrytomater
Del avocadoen i to halve ved at skære omkring den store sten med en urtekniv.
1 avocado
Tryk på avocadoens underside for at frigøre stenen med begge tommeltotter.
Frigør avocadoen fra skrællet ved at trykke din tommeltot eller en spiseske mellem skrællen og frugtkødet.
Skær nu avocadoen i små tern og kom dem i en lille skål
Aioli og sennep kan sættes på bordet i de bøtter, som de er i.
4 spsk aioli, 4 tsk gul sennep
Brioche brødene varmes med i ovnen sammen med kødet de sidste 3-4 minutter.
4 brioche hotdogbrød
Beefdogs samles således ved bordet:Skær et lunt brioche brød halvt igennem på langs. Kom en okserulle i. Top med cherrytomater, avocado, sennep og aioli.