Go Back
Udskriv
Amerikanske pandekager med æble og kanel

Brunch pandekager fra det vilde vesten

Lækre pandekager er næsten obligatorisk til brunch bordet. Disse her er utrolig fugtige og svampede med en dejlig smag af kanel og æble.

Type Tilbehør
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Tid 25 minutter
Antal 14 stk
Kalorier pr. person/stk. 80 kcal
Forfatter Laila

Ingredienser

  • 2,5 dl hvedemel
  • 1 dl grahamsmel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk kanel
  • 1 æg
  • 2 æbler
  • 2,25 dl skummetmælk

Sådan gør du

  1. Hæld alle tørre ingredienser i en skål

  2. Tilsæt æg og mælk og pisk det hele sammen

  3. Riv æblerne groft og tilsæt dejen

  4. Varm en pande med middel varme

  5. Brug gerne en isske til at styre portionsmængden på panden eller en sovseske

  6. Pandekagerne vendes efter ca. 1 minut eller når der kommer luftbobler i dejen.

  7. Giv dem endnu 1 minut på den anden side

  8. Server med lidt blåbær, is, sirup, marmelade eller honning