Go Back
Udskriv
Græskarsuppe med gulerødder og timian fra Arla

Easy peasy græskarsuppe med gulerod og timian

En dejlig krydret suppe på en dag, hvor det bare skal gå lidt hurtigt.

Type Suppe
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Tid 20 minutter
Antal 3 personer
Kalorier pr. person/stk. 469 kcal

Ingredienser

Suppen

  • 1 liter cremet græskarsuppe med gulerod fra Arla
  • 1 pk fedtreduceret bacon fra Tulip
  • 3 gulerødder
  • 2 spsk græskarkerner

Tilsmagning

  • 1 tsk grøntsagsboullionpulver
  • 1 tsk honning
  • 2 knsp peber
  • 1 tsk hvid balsamico
  • 1 spsk timian, frisk - eller 1 tsk tørret

Tilbehør

  • 1 baguettes, grov

Sådan gør du

  1. Gulerødderne skæres i små tern

  2. Hæld suppen i en gryde sammen med gulerødderne og ladet den komme i kog. Læg låg på og lad den småkoge imens de andre ting forberedes.

  3. Baguettes sættes i en ovn og ristes i ca. 8-10 min. v. 200 grader

  4. Imens ristes græskarkernerne på en tør pande i ca 3-4 minutter eller indtil de er blevet lidt gyldne. De skal vendes rundt ind i mellem. 

  5. Herefter steges bacon også på en tør pande i ca. 5 min eller indtil det har fået lidt bruning.

  6. Suppen smages nu til med balsamico, honning, bouillon, peber og timian.