Go Back
Udskriv
Smoothie bowl med Alpro mild & creamy, hindbær og müsli - mælkefri

Smoothie bowl med hindbær og müsli

Smoothie har været kendt længe. Der er dog alligevel lidt nyt i at hælde smoothien i en skål i stedet for at drikke den. Det giver også plads til lidt ekstra fylde, som her er müsli. I opskriften bruges plantebaseret yoghurt, men almindelig yoghurt smager ligeså godt. En dejlig mættende morgenmad.

Type Morgenmad
Forb. tid 8 minutter
Tid 8 minutter
Antal 1 person
Kalorier pr. person/stk. 308 kcal

Ingredienser

  • 125 g hindbær, frosne
  • 2,5 dl Alpro mild & creamy eller alm. yoghurt natural
  • 4 spsk müsli
  • ½ tsk flydende sødemiddel eller 1 tsk. honning

Sådan gør du

  1. Hindbærrene blendes i en blender, minihakker eller food processor.sammen med yoghurten. Det kan være en god ide at koge hindbærrene inden eller dagen før i min. 1 minut pga. bakterier.

  2. Smag til med flydende sød eller honning.

  3. Hæld smoothien i en skål og kom müsli oven på.

  4. Pynt evt. med lidt ekstra hindbær.