Indstil Instant Potten på programmet: Trykkogning" og sæt timeren på 30 minutter. Tryk på start og lad den passe sig selv. Når den er færdig trykker du på Quick release, så dampen lukkes ud.
Har du en håndmixer, så find den frem og sæt piskerisene i. Tænd for håndsmixeren og brug den til at rykke (pull) kyllingekødet fra hinanden. Dette er den nemmeste metode. Du kan også bare bruge en gaffel .
Nu er du klar til at komme fyldet i pandekagerne. Hver pandekage samler du således: Læg en pandekage på et skærebræt. Kom lidt kyllingekød på (uden for meget væde). Jeg bruger ca. 4-5 spiseskefulde. Der skal være nok fyld til, at du kan fylde alle pandekager.
14-16 tortillas pandekager
Derefter fordeler du majs, sorte bønner, cheddar ost og lidt grøn salsa over kødet.
150 g majs, 1 dåse sorte bønner, 2 glas Salsa verde - grøn, 1 pose cheddar ost
Du ruller pandekagen sammen. Dette gentages for alle pandekager.
Jeg plejer så at gøre det, at jeg komme et tyndt lag salsa verde i bunden af 2 ovnfaste fade. Jeg bruger ca. 2 af de 4 glas det bund og fyld.
Herefter lægges pandekagerne side om side i de to fade.
Til sidst kommes de resterende 2 glas Salsa Verde henover pandekagerne og drys med revet mozzarella.
2 glas Salsa verde - grøn, 1 pose revet mozzarella
Pandekagerne skal bages i ovnen ved 200 grader i ca. 25 - 30 minutter, eller indtil osten er blevet gylden, og det hele er varmet godt igennem.